top of page

Een plaats om thuis te komen

Er is niets heerlijker dan aankomen bij een thuis dat rust uitstraalt. De oprit is het eerste dat u ziet als u thuiskomt. Een kwalitatieve oprit gaat ook jaren mee! Doe daarom beroep op een expert zoals Vloeren Jacobs, zodat thuiskomen altijd een moment van euforie is.

Terrassen

Droomt u van een zorgvuldig afgewerkt terras? Een oase om te genieten van de natuur en de warme zomerdagen? Vloeren Jacobs realiseert dit graag voor u. Een terras kan op vele manieren afgewerkt worden. Wilt u een houten afwerking? Of toch liever tijdloos natuursteen? Wat vindt u van gemakkelijk onderhoudbaar composiet? Dit zijn het soort vragen die u mag verwachten en die u ervan verzekeren dat onze service altijd op maat is van u, de klant. Deel met ons uw concept, en wij delen onze expertise om samen uw droomwoning te realiseren.

Zorgvuldig afgewerkt terras
Houten tuinafsluiting

Tuinafsluitingen

Wilt u een tuinafsluiting die perfect past in het design van uw tuin en terras? Ook dit kan Vloeren Jacobs voorzien. Net als bij het terras hebben we een uitgebreid gamma beschikbaar aan tuinafsluitingen om uw tuin tot een prachtig geheel te maken.

Opritten

Een hoogwaardige oprit is en blijft tijdloos. Het is een plek om thuis te komen. De eerste plaats waar u uw zorgen achterlaat en uw gezin begroet. De plaatsing van de oprit is dan ook van groot belang. Deze moet niet alleen vakkundig gerealiseerd worden, maar ook duurzaam zijn met een afwerking die uw huis nog meer in de verf zet. De vele mogelijkheden maken de keuze moeilijk maar zorgen ervoor dat het uw huis persoonlijk en gezellig maakt.

Tijdloze oprit
Tuin met een afsluiting

GA VOOR KWALITEIT, CONTACTEER VLOEREN JACOBS!

bottom of page