top of page

Kwaliteit en gedetailleerde afwerking

Voor uw vloerwerken en tegelplaatsing wilt u een kwalitatieve afwerking met oog voor detail. Vloeren Jacobs gebruikt hiervoor een mengeling van gedegen vakkennis en moderne technieken en werkwijzen om een hoogwaardig eindresultaat af te leveren. Dit allemaal met het gebruik van betrouwbare leveranciers en producten van hoogstaande kwaliteit.

Vloeren

Vloeren leggen in een woning is geen gemakkelijke klus. Een vloer kan een ruimte maken of net breken, dus moet men rekening houden met heel wat elementen bij het kiezen van een vloer. Wilt u een vloer die niet gemakkelijk vuil oogt? Of juist een iconische vloer gemaakt van natuursteen? Vloeren Jacobs helpt u bij het maken van de keuze die het best past bij uw situatie en plaatst daarna de vloer volgens de professionele standaard tegen een eerlijke prijs.

Vloer gelegd door Vloeren Jacobs
Badkamer met grijze keramische vloer

Keramische tegels en natuursteen

Vloeren Jacobs gebruikt zowel natuursteen als keramische tegels. De keuze is de uwe, aangevuld met onze professionele begeleiding. Hierdoor verzekeren wij een service op maat die voldoet aan uw noden en wensen voor uw vloer of wand.

Trappen in composiet & natuursteen

Wilt u een excentrieke afwerking voor uw trappen? Dan kan composiet of natuursteen een oplossing bieden. Deze materialen zorgen ervoor dat uw trappen in het oog springen met een ongeëvenaarde look. De perfecte combinatie van duurzaamheid en elegantie. Door een breed gamma komen deze trappen in alle vormen, maten en kleuren. Wilt u een karaktervolle afwerking of liever een modern design? Vloeren Jacobs toont u welke keuzes er beschikbaar zijn en een afwerking garanderen die heel uw woning tot een hoger niveau tilt.

Trap in natuursteen

Badkamerrenovatie

Vloeren Jacobs voorziet een volledige renovatie van uw badkamer van a tot z. Door te kiezen voor Vloeren Jacobs bent u zeker van een afgewerkt geheel dat de ruimte precies die look geeft die u wenst.

Moderne badkamer met douche

GA VOOR KWALITEIT, CONTACTEER VLOEREN JACOBS!

bottom of page